Ajándékozzon tudást!

Babasegély tanfolyam már ajándékba is!

Sokszor okoz nagy fejtörést, ha családtagnál, barátoknál baba születik és ajándékozni szeretnénk nekik valamit, vajon mi lenne a leginkább megfelelő ajándék. Szeretnénk valami szépet, hasznosat, aranyosat, maradandót, de semmiképp sem olyat, amiből esetleg már számtalan tornyosul a babaszoba sarkában. Ebben az ajándékfelkutatásban szeretnénk Önöknek segítséget adni. Ajándékozzák a (leendő) Szülőknek a biztonságot, a lehetőséget, hogy a babával töltött idő még kiegyensúlyozottabb legyen.

A vásárlás menete a következő:

Az ajándékutalvány vásárlásához írja meg e-mail címünkre, babasegely@gmail.com, hogy melyik tanfolyamunkra szeretne utalványt vásárolni. Az ajándékutalvány érvényes bármelyik budapesti, debreceni vagy tatabányai tanfolyamunkra. Írja meg azt is, kinek a nevére állítsuk ki az ajándékutalványt. Válaszlevélben kapja meg a fizetési információkat. Az utalványokat elektronikus formátumban küldjük el, így vidéki érdeklődőink számára sem jelent nehézséget az utalványhoz való hozzájutás! 

Bármely kiválasztott tanfolyamunkra vásárolható ajándékutalvány, amelyet a megajándékozott később az általa választott időpontban beválthat! A tanfolyam összegét Önök fizetik be, így az ajándékozottak felé sem lesz kellemetlen, hogy milyen módon „adják oda” a tanfolyam díját. 

Az utalványok a kibocsátástól számított fél éven belül érvényesek! 

További kérdés esetén hívja Farkas-Gregóczki Ritát a +36 20 971 9334-es telefonszámon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése